De ultieme lipverzorging

argan arganolie droge lippen lippen lipscrub lipverzorging

Arganolie is een natuurlijke middel om je lippen te verzorgen omdat het rijk is aan vitamine E, onverzadigde vetzuren en anti-oxidanten. Veel mensen hebben last van droge lippen en dat resulteert in scheurtjes. Met een goede verzorging van de lippen kun je voorkomen dat de lippen uitdrogen en barsten. Ook kun je regelmatig je lippen scrubben met arganolie. Je verwijdert hiermee de dode huidcellen en je lippen zijn weer helemaal zacht. Als je lippen zacht en gehydrateerd zijn, brengt je lipstick zich veel mooier aan. Dan kun jij die mooie rode lipstick dragen zonder dat je al die velletjes en scheurtjes ziet! Hieronder lees je hoe je arganolie kan gebruiken om je lippen te verzorgen.

Lippenbalsem

Arganolie is een fijne olie als lippenbalsem. Reguliere lippenbalsem bevatten chemische bestanddelen die de lippen heel even een fijn gevoel geven. Daarna snak je naar meer en wordt je eigenlijk verslaafd. Regulieren lippenbalsem vormt een laagje over je lippen heen en werkt niet voedend. Arganolie wel, het trekt in de lippen en voedt deze.

  • Masseer een paar keer per dag een paar druppels op de lippen.

Gebarsten/droge lippen

Droge lippen leiden vaak naar gebarsten lippen. Vooral in de wintermaanden worden de lippen wat droger en zijn ze sneller geneigd te barsten. Bij gebruik van arganolie wordt de huid van de lippen weer soepel gemaakt en gevoed. Je voorkomt hiermee dat de lippen gaan barsten. Zelf wanneer de lippen al gebarsten zijn zal arganolie de lippen weer helpen te herstellen.

  • Masseer een paar keer per dag een paar druppels arganolie op de lippen.

Lip-verzorging

Als je veel velletjes hebt op de lippen zal dat er niet mooi uitzien wanneer je bijvoorbeeld een lipstick aanbrengt. Regelmatig je lippen scrubben zal de dode huidcellen verwijderen.

  • Meng een theelepel suiker met vijf druppels arganolie.
  • Masseer dit gedurende twee minuten op de lippen.
  • Spoel de lippen af.
  • Masseer een paar druppels arganolie om de lippen te hydrateren.

Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published