Gezichtsverzorgingroutine

 

Skincare routine using only Argane Izylar products✨

We leefden ernaartoe, een volledige skincare lijn met alleen maar natuurlijke producten van ons eigen merk. We begonnen met onze arganolie en waren hierin succesvol. Klanten die het eenmaal probeerden bleven terugkomen en raadden het aan bij vrienden en familie. Maar zelf gebruikten wij nog meer natuurlijke producten naast de arganolie. Nog meer krachtige pure producten die uit allerlei plekken van de wereld komen zoals onder andere Uganda en Marokko. Dit wilden wij ook aanbieden aan onze klanten.

Onze producten hebben wij eerst maanden/jaren geprobeerd en getest voordat wij het hebben gelanceerd. Wij willen zeker weten dat de producten 100% natuurlijk, puur, biologisch, dierproefvrij, milieuvriendelijk en vegan zijn.

Wij vinden het ook belangrijk dat onze producten de locals in bijvoorbeeld Uganda of Marokko helpen aan een betere toekomst. Een eerlijke inkomen. Dat bijv alleenstaande moeders een baan kunnen hebben waarmee ze zichzelf en hun familie kunnen onderhouden.

Wij zijn trots, trots op de mensen die deze producten met uiterste zorg maken. Trots op ons merk en waar we voor staan. Trots op het assortiment die we tot nu toe hebben neergezet. Trots op de kwaliteit die wij kunnen garanderen. Trots op wat er nog komen gaat. Trots op onze ambassadrice @a.nisab die volledig achter ons merk staat en leuke content voor en met ons creëert waarin we de veelzijdigheid van onze producten kunnen laten zien. Trots op @proudegyptianx , die met ons samenwerkt op het gebied van haarverzorging en ook supermooie content met en voor ons creëert.

Wij zijn vooral trots op Naima, die in 2012 Argane Izylar is gestart en volgend jaar het 10 jarig jubileum van haar merk mag vieren. Ons merk. Want Argane Izylar is van ons allemaal✨

- Liefs team Argane Izylar

 De producten van Argane Izylar zijn altijd:

✅ Zonder toegevoegd parfum
✅ 100% puur
✅ 100% premium kwaliteit
✅ Hebben geen toevoegingen
✅ Biologisch
✅ Dierproefvrij
✅ Vegan

Producten in deze video:
African Black Soap
Arganolie
Rozenwater
Nilotica Sheabutter

Model:
Instagram: @a.nisab
Tiktok: @anisatutorials