Over ons

Voordat arganolie überhaupt bekend werd onder het grote publiek gebruikten wij, onze familie en vrienden, al jaren arganolie voor allerlei cosmetische doeleinden. We maakten het zelf, en gaven hier en daar een flesje aan vrienden en collega’s op het werk. De positieve reacties zetten ons aan het denken om onze arganolie, uit het zuiden van Marokko, op de markt te brengen. Wat wij voor onszelf willen, delen wij ook graag met een groter publiek. Zo is in 2012 Argane Izylar een feit geworden. 

Wij zijn begonnen met het aanbieden van pure arganolie zonder toevoegingen. What you see is what you get. Geen parfum, alcohol, parabenen, sulfaten en andere ingrediënten die schadelijk kunnen zijn. Onze arganolie bevat alleen de van nature aanwezige eigenschappen, en die zijn zeer krachtig!

 Na het jarenlang gebruiken van onze arganolie, maar ook andere krachtige producten van de natuur uit diverse landen van de wereld was de logische stap om ons assortiment uit te breiden. Uitbreiden naar nog meer pure, eerlijke, krachtige producten. We voegden de Rozenwater toe, en vervolgens de Nilotica Sheabutter. Kort geleden hebben we ook de African Black Soap gelanceerd. 

Wij horen vaak terug van onze klanten dat zij zich zeer kunnen vinden in onze visie. Door middel van het aanschaffen van onze producten help je indirect mensen met een lagere economische achtergrond uit landen zoals Marokko en Uganda aan een eerlijke inkomen zoals bijvoorbeeld alleenstaande moeders.  

Ook kunnen veel mensen zich vinden in de garantie die wij bieden, namelijk:

De producten van Argane Izylar zijn altijd:

✅ Zonder toegevoegd parfum
✅ 100% puur
✅ 100% premium kwaliteit
✅ Hebben geen toevoegingen
✅ Biologisch
✅ Dierproefvrij
✅ Vegan

Wij zijn erg actief op onze Social media kanalen zoals, Instagram, Facebook en Youtube. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle nieuws!

Liefs,

Team Izylar