Nilotica Sheabutter

Merk: Izylar
Ingrediënten:
Butyrospermum Parkii Butter
Hoeveelheid:
100 gram
Afkomst:
Uganda
Verpakking: Blikje met draaibare deksel

Wat is Nilotica Sheabutter?

Nilotica sheabutter is anders qua uiterlijk en textuur dan de normale shea butter. Het is zachter en romiger en smeert makkelijker uit. Tussen de handpalmen smelt het snel en kun je het snel aanbrengen op de gewenste plekken. Nilotica Sheabutter heeft een zoetige zachte geur en heeft na het aanbrengen geen geur meer. Onze Nilotica Sheabutter is puur, heeft geen toevoegingen en is onbewerkt.  Nilotica Shea Butter bevat een hoger gehalte aan Oleïne dan de normale variant waardoor de huid dit nog beter opneemt. 

Voor wie is Nilotica Sheabutter geschikt?

Onze Nilotica Sheabutter is vooral geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Vooral als de huid gevoelig is voor cremes en lotions uit de drogist kan Nilotica Sheabutter echt een uitkomst zijn. Voor mensen die graag hun huid en haar-verzorgingsroutine meer natuurlijk willen maken en producten willen gebruiken zonder toegevoegd parfum, sulfaten, parabenen etc. zijn naast onze Nilotica Sheabutter alle Argane Izylar producten uitermate geschikt. 

Welke positieve effecten heeft Nilotica Shea butter nog meer?

Nilotica Sheabutter bevat en lichte natuurlijke SPF (let op! het vervangt een normale zonbescherming niet). Nilotica Sheabutter is ook verzachtend na het scheren en houdt de huid soepel. Het is een natuurlijke conditioner en het kalmeert een geïrriteerde en gevoelige huid.

Hoe bewaar je Nilotica Sheabutter?

Je bewaart Nilotica Sheabutter het beste op een koele droge plaats. Net als andere olie verandert de structuur ervan bij temperatuur verschillen. Dit houdt in dat het bij warme temperatuur smelt en een olie wordt, en bij koude temperaturen kan het wat harder worden. Dit heeft echter geen effect op de effectiviteit ervan. Nilotica Sheabutter is 12 maanden houdbaar.

Bevat Nilotica Shea butter toevoegingen?

Nee, net als onze andere Izylar producten bevat onze Nilotica Sheabutter geen enkele toevoeging. Het enige ingredient is: Butyrospermum Parkii Butter. Niets meer, niets minder

Izylar producten zijn altijd:

✅ Zonder toegevoegd parfum
✅ 100% puur
✅ 100% premium kwaliteit 
✅ Geen toevoegingen 
✅ Biologisch 
✅ Dierproefvrij
✅ Vegan
✅ Glutenvrij 

Wil je meer weten over op welke manieren je Sheabutter kan gebruiken behalve het direct aan te brengen in het haar, of op de huid of lippen? Hou dan onze blog in de gaten we zullen regelmatig videos en blogs delen over hoe je dit kan gebruiken.