Blogger 1mom4girls

Blogger 1mom4girls heeft de afgelopen tijd Argane Izylar getest en dit met haar volgers gedeeld. Hieronder lees je haar review die tevens op haar instagram pagina te lezen is:

” Zoals jullie weten heb ik de afgelopen tijd de arganolie van @izylar.nl mogen testen. Dit was de eerste keer dat ik een product heb getest, mijn enige voorwaarde was dat ik een eerlijke review mag schrijven over dit product.

Ik heb wel eens gehoord van arganolie maar heb het nooit gebruikt. Als Argane Izylar mij nooit had benaderd zou ik dit product denk ik ook nooit hebben gekocht. Maar naar de ervaring die ik in deze 10 dagen heb mogen ervaren zal er wel altijd een flesje arganolie te vinden zijn in mijn huis. 

Argane Izylar is 100% puur, er zitten geen toegevoegde ingrediënten/chemicaliën in dus je kan het voor vele doeleinden gebruiken.10 dagen lang heb dit product op mijn gezicht en op de gewrichten van mijn dochter Zeynep gebruikt. Zelf heb ik vele vlekken op mijn gezicht en het zag er heel dof uit. Ik heb iedere ochtend en avond de olie al masserend op mijn gezicht ingesmeerd. De 1e paar dagen had ik op mijn voorhoofd wat uitslag. Maar dat is een bekend probleem bij mij en ook bij vele anderen denk ik. Maar na een paar dagen was dit ook helemaal verdwenen, dus schrik niet als jou dit ook overkomt.  Ik moet zeggen dat mijn gezicht niet meer zo dof als voorheen is en er een mooie gloed overheen is gekomen. De vlekken ? Ik denk dat dit een langer proces is dan 10 dagen, maar ik zie degelijk wel een vermindering.

Voor mij is het allerbelangrijkste Zeynep. Op het eerste gezicht zie je niets aan haar, maar ze jeukte zich rot niet normaal. Vooral na het douchen. Ik heb vele bekende merken gebruikt zonder chemicaliën en verschillende wasmiddelen maar geen baat bij gehad. Nou dames hier kan ik zeker met lof over spreken! De eerste paar dagen heb ik haar in de ochtend en avond ingesmeerd en merkte al meteen op dat ze niet meer naar haar gewrichten greep. Ik ben van 2x per dag naar alleen 1 x voor het slapen gegaan. 

Nou mag ik van Argane Izylar ook 2 flesjes arganolie weggeven onder mijn volgers. Wat moet je doen?
·     Volg mij @1mom4girls
·     Volg @izylar.nl

Op 20 september zal ik de winnaars bekend maken. Ben je net zo enthousiast als ik en wil je de olie alvast bestellen? Gebruik dan mijn code: 1mom4girls10  voor 10% korting en gratis verzending.

WINACTIE GESLOTEN!