Model Anna Fakkel

Model Anna Fakkel heeft van ons de Arganolie en de Nilotica Sheabutter ontvangen. Zij heeft voor ons een leuke haarvideo gecreƫerd waarbij ze van de producten een haarmasker heeft gemaakt. Deze video kan je zien op onze instagram @izylar.nl . Hieronder lees je wat Anna van onze producten vind na ze een aantal weken te hebben gebruikt.

”Ik vind deze samenwerking super leuk, en daarnaast vind ik dat jullie heel duidelijk aan geven wat jullie van iemand verwachten op een aardige en leuke manier.
De producten die ik heb mogen ontvangen zijn de Arganolie en de Sheabutter, ik vind deze producten echt super fijn en ze voelen ook als goede verzorging voor je haar aan!
De sheabutter meng ik met de Arganolie breng ik altijd aan als mijn haar vochtig/nat is. Meestal laat ik dit in de nacht zitten en spoel ik het de volgende dag uit, daarna ziet mijn haar er altijd mooi en verzorgd uit. Ik vind het fijn om nog wat Arganolie te gebruiken in mijn haar, hierdoor gaat het minder pluizen.
Ik vind de Arganolie heel erg fijn omdat dit er ook voor zorgt dat je haar minder gaat pluizen, en je kan er door de dag heen nog wat van in je haar doen, daarnaast vind ik de sheabutter ook super fijn want dit laat mijn haar er goed en verzorgd uit zien.
Ik raad allebei de producten aan om los te gebruiken en in combinatie!” 

Instagram @annafakkel