Blogger lifewithendometriose

“ 4 maanden verder, zo ziet mijn grootste litteken er nu uit. Dankzij @izylar.nl en hun arganolie is mijn litteken al een stuk lichter geworden! Het is een hele fijne pure olie, geen parfum en biologisch! Ik raad dit dan ook echt aan voor je littekens. Ik smeer het sochtends en savonds op ”

We zijn zo blij dat Devney positieve resultaten heeft geboekt met haar littekens. Voor wie haar niet kent, ze deelt haar verhaal over endometriose en heeft een aantal maanden geleden een operatie ondergaan om de endometriose te verwijderen en dat heeft natuurlijk littekens op haar buik achtergelaten. Wij hebben haar onze arganolie opgestuurd om te helpen de littekens te verminderen.

Wat zorgt ervoor dat de littekens vervagen met arganolie? Arganolie bevat sterolen wat zorgt voor een snellere genezing, en het bevat prostaglandinen die ervoor zorgt voor celvernieuwing van de huid. En dat is precies wat je wilt hebben bij het behandelen van littekens. Zowel oude littekens als nieuwe littekens kan je behandelen met arganolie. 

Je vindt Devney op instagram @lifewithendometriose