African Black Soap

Merk: Izylar
Ingrediënten:
Butyrospermum parkii butter (Shea butter), Cocos Nucifera Oil
Hoeveelheid: 100 gram
Afkomst:
Uganda
Verpakking: Papier

De African Black Soap van Izylar is 100% natuurlijk! Het wordt gemaakt van Sheabutter overblijfselen. Het is geschikt om te gebruiken voor zowel de huid, als het haar. Omdat de zeep weinig ingrediënten bevat, en puur natuurlijk is, is het geschikt voor elke huidtype en vooral de gevoelige huid. De zeep reinigt goed en verwijdert vuil maar houdt de huidbarriere intact en beschermt deze. Dit geldt ook voor het haar, het reinigt het haar en de hoofdhuid maar verwijdert de natuurlijke beschermlaag niet. 

 Enkele praktische tips:

  • Gebruik de African Black Soap als gezichtsreiniger/cleanser. Reinig je gezicht hier 2 keer per dag mee en breng daarna de huidverzorging aan zoals de Arganolie, Rozenwater of Nilotica Sheabutter aan.
  • Gebruik het als een lichaamszeep en reinig je lichaam tijdens het douchen, of in bad gaan. Dit is een veel betere optie dan een normale douchegel of zeep.
  • Gebruik de zeep in je haren als een shampoo. Het reinigt de hoofdhuid en haar goed, maar de van nature aanwezige oliën hydrateren het haar waardoor het haar niet gestript wordt.
  • Zowel voor mannen en vrouwen is de African back Soap geschikt bij het scheren.

In alle gevallen geldt dat je de zeep het beste met water kan laten schuimen. Omdat de zeep natuurlijk is en geen schuimmiddel of andere toevoegingen bevat krijg je waarschijnlijk minder schuim dan normaal maar dit betekent niet dat het minder goed werkt, integendeel het is zelfs beter! 

Voor blogs en videos over hoe je de African Black Soap het beste kan gebruiken kun je kijken op onze Instagram, YouTube kanaal en op de blog sectie op onze website. 

Izylar producten zijn altijd:

✅ Zonder toegevoegd parfum
✅ 100% puur
✅ 100% premium kwaliteit 
✅ Geen toevoegingen 
✅ Biologisch 
✅ Dierproefvrij
✅ Vegan