Arganolie

Merk: Izylar
Ingrediënten:
Argania Spinoza Kernel Oil
Beschikbare hoeveelheden:
30, 50 en 100 ml
Afkomst:
Marokko
Verpakkingen:
Recyclebaar plastic flesje in een kartonnen doosje met bijsluiter erin 50 ml of 100 ml.
Glazen flesje 30 ml met pipet
Glazen fles 100 ml met spraydop.

Izylar 100% koudgeperst biologische gecertificeerde pure arganolie zonder toevoegingen. Voor dagelijks gebruik voor het gezicht, haar, hoofdhuid, handen, voeten, nagels en lippen. Arganolie is op dit moment een van de populairste beautygeheimen. De krachtige ingrediënten zoals vitamine E, essentiële vetzuren en veel meer zorgen ervoor dat uw huid en haar er zichtbaar op vooruit gaat. 

Izylar is 100 % puur en is geschikt voor elke huidtype, ook de gevoelige huid.

In elke verpakking zit een flyer en kunt u lezen (in 6 talen) hoe het product specifiek gebruikt kan worden voor verschillende situaties.

Biologisch gecertificeerd door: CCPB

 Enkele praktische tips:

  • Breng arganolie ’s avonds aan op de gereinigde huid, eventueel gevolgd door een moisturizer. Door de olie ’s avonds te gebruiken, heeft het product de hele nacht de tijd door te dringen in de huid. ’s Nachts herstelt en vernieuwt de huid zich, zo profiteer de huid optimaal van de voordelen van arganolie.
  • Kringen en wallen onder de ogen? Breng met een deppende beweging een kleine hoeveelheid olie aan en laat volledig intrekken.
  • Gebruik arganolie, door inmasseren, als nagel (riem) behandeling, Het versterkt en herstelt breekbare nagels en maakt ze weer gezond.
  • Regelmatig arganolie voor de handen gebruiken, dit bevordert pigment vermindering en het houdt de huid van de handen mooi strak.
  • Als haarmasker geeft het haar glans en veerkracht. Masseer vóór het wassen haar wat meer arganolie, laat het een half uur intrekken en was daarna het haar zoals gebruikelijk. Dit kan wekelijks/maandelijks, naar gelang de conditie van het haar.
  • Het kan ook als snelle behandeling op droog haar worden gebruikt. Neem een kleine hoeveelheid arganolie en masseer dit in de droge haarpunten.
  • Jeuk op de hoofdhuid? Gebruik de vingertoppen en enkele druppels arganolie op, om de jeuk op te heffen. Ook schilfers verminderen hierdoor.
  • Koude handen en voeten? Arganolie is een heerlijke voeten-en handverzorger. Door uw handen te masseren met arganolie gaat de doorbloeding beter werken, zelfs kloven verdwijnen

Argane Izylar producten zijn altijd:

✅ Zonder toegevoegd parfum
✅ 100% puur
✅ 100% premium kwaliteit 
✅ Geen toevoegingen 
✅ Biologisch 
✅ Dierproefvrij
✅ Vegan
✅ Glutenvrij